söndag 1 januari 2012

Nytt År 2012

Hejsan !
 Härligt att vi har jul/nyårs helgen bakom oss nu. Vi har haft det bra men ändå känns det skönt att vi har passerat dessa helger.
Neddus reagerar på bomber/raketer men det gick relativt bra i går ändå. Jag har tagit ut semester dagar dessa två dagar pga att Husse i huset oxå jobbat, och ingen rädd hund lämnas ensam hemma denna helg. Om det så bara är en stund över dagen så vill inte vi att han ska vara ensam. 

Nu har iaf  jag börjat årets första dag på bästa vis. Har varit in till stan med Emma och Therese ;=)
Känns kanon det.

Hunderiet måste komma igång på allvar igen, nu har vi legat i ide för länge ;=)
  Har tittat i tävlingskalendern och hittat en del tävlingar som jag  ska anmäla Oss till. Måste bara bestämma vilken gren då det krockar med agility / lydnad.

Ska lusläsa nya reglerna oxå i lydnad / agility så jag har allt nytt klart för mig :=)

I dag har Hydro åkt hem till Emelie & Mattias igen. Hon får väl hoppa omkring så gott det går med sina kryckor då han ska ut på rastning.

Kryckor ???? Ja hon har op sitt knä. Nytt korsband fixat i Stockholm. Så nu är det bara Neddus & Jag på våra promisar igen.

Idag kom det oxå ängladun från himlen. Äntligen !!!!!Hoppas nu att det blir kallt ute så vi får ha kvar det som kom ner.


Passade ju utmärkt att det kom lite snö i dag.  Neddus  fick en härlig schamponering då vi kom in. Då håller han sig fräsch i pälsen någon dag.
I morgon har vi tid hos Annika på Hundplejset  för klippning .  http://hundplejset.tammlingua.se/

Wheaten Kramar Från Oss // Babbsan & Neddus.


Inga kommentarer: