måndag 23 januari 2012

Snö !!

Hejsan!
I skrivandets stund så vräker snön ner utanför mitt fönster. Det växlar mellan stora ängladun och små runda bollar.Temperaturen ligger på en behaglig nivå 0,06.
 Bonushunden Hydro är hos oss igen. Han kommer nog att vara tillsammans med Oss i veckorna en tid framöver isf att ligga ensam hemma då Emelie&Mattias jobbar.
Då Hydro var hemma hos Emelie i helgen så passade Figge Bengtsson på att natta över hos Oss på lördagen.
Folket som bor runtomkring Oss funderar säkert över att jag kommer och går med så många olika hundar, det kan dom gott göra ;=)))

Åter till Figges besök.
Figge är 11,5 år en alltigenom super trevlig hund. Neddus nyss fyllda 5år. Dom två hundarna känner väl varandra men det är lite tufft att välkomna en annan hane i sitt EGET hem tycker Neddus.

Neddus visste inte riktigt hur han skulle tackla det hela. Han försökt flera ggr att rida på Figge men den gamla mannen vände bara på sig och gick därifrån. Detta hände ett antal ggr under kvällen. Neddus i sin tur kan jag säga till att lägga av och lyssnar då på det, för ögonblicket iaf ;=)
Ja hade det varit någon annan än Figge så hade det nog tänt till ordentligt mellan grabbarna.

Figge tar det hela med ro och lägger sig på kvällen i sängen.
 Ok då du får ligga en liten stund i sängen, men jag har koll på dig må du tro !!!!
I går följde jag med Stina & Femman på agility tävling till Kungsgården för att titta och hejja på Gävleborgslaget i Länskampen (Gävleborg, Dalarna, Västmanland)
Yes!!!! Gävleborg vann !! 

Jag har känt mig lite off på agility, men kände att batterierna laddades då jag var på tävlingen.

Aktiviteten med klossarna går lite berg och dalbana, som det ofta är då en ny sak ska läras in.Jag presenterar plattan på ca 1/2 meter från golvet, och  ger honom en kloss åt gången.
Vi har fortfarande bara två pinnar på plattan, dom längst ut. Ibland så lyckas han få dit klossarna men dom rullar oxå runt på golvet då han missar.

Wheaten / Mittel Kramar från Oss// Babbsan Neddus & Hydro.


Inga kommentarer: