torsdag 23 januari 2014

Nu är det mycket!

Hejsan!
Idag har Neddus varit på återbesök hos sjukgymnasten.

Kanske mitt namn som ropas upp nu!
 
Vi hade skött vår läxa med övningar som vi fick vid förra besöket. Idag reagerade han inte lika dant då hon kände igenom honom. Riktigt vad det är som felat vet vi inte, eftersom han INTE haltar nu. Men mycket tyder på att det kan vara vid första revbenet. Han är ju 7 år och har hoppat agility hela sitt liv, aldrig tidigare visat några symtom på skada. Idag fick han oxå akupunktur i nacken och han låg så fint på sidan under tiden.
Nya övningar som ska utföras och ett återbesök är inbokat. Nu ska vi skynda lååååångsamt, så att han håller då vi kör igång med agility igen.
 
Nemas växer så det nästan knakar. Täcken och selar packas undan för han har växt ur dom. I dagsläget går han i ärvda saker från Neddus, men det funkar det oxå :) Så snart Annika får in nya koppel från Eckers så ska han få ett eget med fina nitar på lika Neddus.
 
Tidigare i vecka var vi till  Plejset  http://www.hundplejset.se/  och inhandlade en låda med BRAVO burgare,
en påse grisknorra, färgglada bajspåsar (hatar svarta, hi, hi ) och en ny sax.


Nemas hade tur och fick busa lite med  Shylah, i butiken!!!! Jomenvisst är man wheaten så får man göra så, då det inte är andra kunder där :)
 
Och så tittade Annika på Nemas öron. Hm.... hoppas dom blir bra för nu är dom "släppta". Vi har limmat i två omgångar men blivit tvungen att ta bort båda ggr för han kliat så mycket. Och tänderna bara rasar ut nu. Men INTE de övre hörntänderna.
Pratade om vakptänder då jag var till vet mottagningen idag. ( Neddus besök). Eftersom bettet ser bra ut på Nemas så skulle jag ha lite is i magen. Hoppas att dom faller av sig själv. Jag får väl vicka extra mycket på dessa en tid framöver. Kampa med leksak är inte så roligt för tillfället då det ömmar i munnen.

 Nu får ni oxå hålla en tumme på att Hydro piggar på sig.

Fina Hydro!
Helt plötsligt har han rejält ont i vä bakben. Den lilla lurventussen är i vanliga fall full av energi, men inte nu.
Imorgon har han en tid hos veterinären, vi få se om Emelie kan komma loss från sitt jobb. Annars så åker jag in med honom.

I LOVE My Dogs.
 
Cara Chroi Norwegian Sun of Nemas

 
Kram Från Oss// Babbsan & Killarna.


Inga kommentarer: