tisdag 22 november 2011

Snart är det Lucia.

Hejsan !
Snart är November månad bara minne blott. Satt och tittade bland mina bilder på hårddisken och upptäckte att Lucia är om bara tre veckor !!!!!
Förra årets Lucia bild


Neddus är ju bara så skojig att fota, han finner sig i det mesta. Poserar på olika sätt och väntar stilla till jag säger OK, för då vet han att  godbiten kommer ;=)

Inget märkvärdigt händer här på hundfronten. Vi småpysslar mest med olika  lydnads moment med Neddus.


 
Hydro har varit ganska mycket tillsammans med Oss, då Emelie har tråkiga arbetstider. Det är nog bra för Neddus oxå att det inte bara kretsar runt honom här hemma.


En ny mobil har jag inför skaffat mig, förhoppningsvis ska jag kunna lägga ut småfilmer/ bilder med den. Den där jäkla videokameran jag köpte jan -11 fattar jag nada av ;(  så den har jag givit upp med.
Här en bild på Hydro, Neddus & Göta med mobilen ;)

Vi har varit på Plejset  http://hundplejset.tammlingua.se// och fikat, där finns mycket gott tycker både Neddus och Jag. Om ni bor i Gävle eller dess  närhet och ej varit där tycker jag verkligen att ni ska göra er ett besök.


Där köper jag även Neddus frysta färskfoder BRAVO burgare. Nästa besök på Plejset då ska Neddus få klippa sig. Nu har jag klippt honom själv 2 ggr så då är det dags att ett proffs sätter linjerna på vovven min igen ;)


En ny liten sport jag har upptäckt är att handla på Tradera !!!!! 
Ojsan vad mycket tidiga julklappar jag har hittat där, fast de flesta till mig själv ;=))))))
 Jag ska behärska mej så det inte bär i väg, men än är det ingen fara. 


Några av köpen som jag väntar på; härlig ljuslykta Fin kudde


Och så har jag några vackra skyltar som jag fortfarande budar på. Håll tumme på att  jag vinner dom oxå.


Snart är det dax att gå ut  en sväng med Neddus & Hydro igen i disiga Gävle.
Nu vill vi ha lite kyla och snö, för på sönag är det 1;a Advent !!!!!!


Kram Till Er Alla Från Oss // Babbsan Neddus & Hydro.
1 kommentar:

Elin sa...

Jag har anmält till åw-lydnad men de uppdaterar väl inte så ofta.. och jag har tänkt skicka in till allround när det blir dags så du kan vara lugn ;) jag tycker också att det är roligare ju fler som skickar in, både man själv och förhoppningsvis andra blir mer peppade:)